0
0.00
Mini Cart
  • prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

Arava in mati Zemlja

Arava in mati Zemlja


Ko govorimo o resnično naravnih kozmetičnih izdelkih, s tem mislimo
na največjo možno količino narave, ki jo lahko spravimo vanje. Najlažje
bi bilo, če bi hišni ljubljenci govorili in nam povedali natančno kaj
potrebujejo, kateri izdelek si želijo uporabiti, katero olje jim bo
pomagalo in katera dišava jim najbolj ustreza.


Maksimalna količina narave v vsakem izdelku

Ko govorimo o resnično naravnih kozmetičnih izdelkih, s tem mislimo na največjo možno količino narave, ki je lahko spravimo vanje. Najlažje bi bilo, če bi hišni ljubljenci govorili in nam povedali natančno kaj potrebujejo, kateri izdelek si želijo uporabiti, katero olje jim b pomagalo in katera dišava jim najbolj ustreza. Tako bi jih lahko odpeljali na polja, polna zdravilnih rastlin, izbrali prave zanje, jih nabrali, zdrobili, ekstrahirali, filtrirali, zmešali in zapakirali.

Ker tako ne gre, smo leta in leta preučevali botanične študije, učinke in odnose med olji in ekstrakti ter kožo in dlako, da bi lahko živalim podarili najboljše, kar ponuja narava.

Recept za uspeh – Radodarnost s kvaliteto

Naši izdelki vsebujejo zgolj naravne sestavine z vsemi vitamini in minerali, ki so potrebni za pomlajevanje in negovanje kože in dlake. Vsaka vrsta uporabljenega olja vsebuje na ducate aktivnih učinkovin, ki služijo različnim namenom. Nekatere razkužujejo, druge vežejo vlago, tretje odganjajo zajedavce. Različna olja pa vsebujejo različne koncentracije teh učinkovin, zato še posebej pazimo, da naši izdelki vsebujejo maksimalno koncentracijo, saj le tako dosežemo optimalen učinek.

Ker naši izdelki temeljijo na eteričnih oljih, je njihova kakovost za nas zelo pomembna. Olja kupujemo le od najboljših proizvajalcev na svetu, pri čemer pozornost posvečamo sestavi, dišavi, naravi olja in načinu, kako je bilo pridelano. Poleg tega dosledno kontroliramo analize vsake pošiljke in periodično izvajamo laboratorijske teste, s katerimi potrjujemo sestavo in koncentracijo olj. Biti morajo čista, najvišje kvalitete in ne smejo biti razredčena z manjvrednimi olji, tista, ki so organska, pa morajo ustrezati temu primernim standardom. Večino uporabljenih olj uvozimo iz Evrope.

Smo okolju prijazni. Druge poti ni.

Zdrav način življenja je lahko prisoten v mnogih vidikih našega življenja. Od hrane, ki jo jemo do izdelkov ki jih uporabljamo – mi in naši ljubljenčki. Naravnih izdelkov ni moč proizvajati, ne da bi obenem skrbeli tudi za okolje. Težimo k čistejšemu okolju in vestno recikliramo odpaden material iz plastike, stekla ali aluminija. 

Spoštujemo Mati Zemljo, saj smo tako močnejši, naravnejši in bolj zdravi.