0
0.00
Mini Cart
  • prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

Arava Slovenija

Generalni zastopnik blagovne znamke Arava Slovenija je podjetje AstraVita d.o.o. 

Podjetje AstraVita je zasnovala skupina farmacevtskih in veterinarskih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področjih zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Zato sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil in kozmetičnih izdelkov, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Ker smo trdno prepričani, da je za najboljšega prijatelja dobro le najboljše.


AstraVita d.o.o.

Beethovnova ulica 6

1000 Ljubljana

T: +386 40 188 911

Naše reference

Inovativnost

Verjamemo, da najboljši uspehi temeljijo na individualnem pristopu, ki v kombinaciji vrhunsko naravno linijo kozmetičnih izdelkov za hišne ljubljence ARAVA omogoča optimalne učinke pri preprečevanju in reševanju tako zdravstvenih težav kot pri ohranjanju izvrstne forme in dobrega počutja živali v vseh starostnih obdobjih.

Razvoj

Zastopamo po lastnih receptih (recepturah) razvita, originalna prehranska dopolnila za odrasle in otroke najvišje farmacevtske kakovosti ter vrhunsko linijo naravnih kozmetičnih izdelkov za hišne ljubljence ARAVA. Zato sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil, prehranskih dopolnil in edinstvene naravne kozmetike, ki izpolnjujejo najzahtevnejše standarde kakovosti.

Kakovost

Podjetje smo zasnovali strokovna skupina farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.