0
0.00
Mini Cart
  • prazna košarica

    V košarici ni izdelkov.

Arava in minerali

Arava in minerali


Arava je veliko investirala v raziskave, razvoj in klinična preizkušanja zdravilnih učinkov mineralov na kožo. Klinični preizkusi, ki so bili neodvisno avtorizirani in objavljeni v znanstvenih revijah dokazujejo poživljajoč učinek mineralov in rastlinskih učinkovin na kožo in lase.


 

Bistven del naše misije je raziskovanje, razvoj in v končni fazi uporaba teh
dognanj, ki se delijo v štiri glavne sklope:

Veterinarske raziskave

Dolgotrajne vzporedne raziskave o problemih s kožo in dlako pri živalih na splošno in specifično pri hišnih ljubljencih, o škodljivih vplivih kemikalij v različnih zdravilih in nepopravljivi škodi, ki jo povzročajo pesticidi.

Splošne raziskave

Za dopolnitev našega razumevanja o delovanju mineralov in njihovi sposobnosti izboljšati funkcijo, teksturo in izgled kože ter njihovemu izrednemu pozitivnemu vplivu na zdravje dlake.

Aplikacija

številnih botaničnih študij za zagotovitev maksimalnih zdravilnih koristi uporabljenih
eteričnih olj, naravnih olj in ekstraktov.

Razvoj

terapevtskih zdravilnih produktov, ki z raznolikimi tehnologijami pomladijo kožo in dlako ter upočasnjujejo staranje. Te lastnosti so postale prepoznaven znak Aravine ponudbe izdelkov.

Arava edina razvija in proizvaja izdelke za hišne ljubljence v svojem naravnem okolju – Mrtvem morju. Naš cilj je razkriti skrivnosti mineralov, ki imajo pomlajevalni učinek na kožo in dlako. Z našim znanstvenim pristopom pridobivamo edinstveno strokovno znanje na tem področju. Poleg tega smo naše poglobljeno znanje prenesli v izjemno linijo izdelkov za kožo in dlako, ki strogo temeljijo na naravnih bogastvih iz tega čarobnega okolja ter oljih in ekstraktih iz rastlin, ki rastejo po vsem svetu.

Aravin drugi cilj je naučiti se čim več o koži in dlaki. Te kot živi organi prejemajo informacije in dražljaje iz zunanjega sveta in z njimi komunicirajo, kar jim pomaga pri varovanju, obnavljanju, čiščenju, ohranjanju vlage in preprečevanju staranja. Minerali imajo sposobnost delovanja kot znotrajcelični prenašalci sporočil, ki prenašajo informacije in pozitivno vplivajo na zdravje in aktivnost.

Pri Aravi smo zapriseženi raziskovanju in uporabi pridobljenega znanja o teh bioloških
fenomenih pri ustvarjanju najboljših izdelkov za hišne ljubljence.