V lepo ohlajenem naravnem ambientu pod starodavnimi krošnjami vas v Mostecu pričakuje tudi ARAVA ekipa, ki je za vas pripravila HOOOWASTIČNI 15% sejemski popust na vse izdelke ARAVA. Manjkala pa ne bo niti AKCIJAAAAA –  saj vam ob nakupu dveh izdelkov ARAVA PODARIMO robčke za hitro pasjo nego tačk in telesa.

Za nam najljubše vodnike psov – OTROKE IN MLADINCE pa smo pripravili še zabavni nagradni igri, ki se jih zelo veselimo tudi sami. Za sodelovanje v nagradnih igrah se ne pozabi prijaviti na ARAVA stojnici.  

11:20 NAGRADNA IGRA: POKAŽI KAJ ZNAŠ!   

Mladi vodniki psov nam ob 11h s kosmatincem pokažite, kaj znate! Je to zabaven trikec, morda plesna točka ali le dober odnos, ki ste ga ustvarili s kužkom? Najboljši par mladi vodnik – kuža prejme pasji šampon ARAVA.

14:40 NAGRADNA IGRA: PREDSTAVI SVOJEGA PSA!

Ob 14:30 pa mlade vodnike psov vabimo, da nam s slikico, pesmico ali s posebnim trikcem predstavijo svojega najboljšega prijatelja! Najboljši par mladi vodnik – kuža prejme pasji šampon ARAVA!

 

ZAKAJ FESTIVALA V MOSTECU NE SMETE ZAMUDITI?

Kužkov festival je idealna priložnost za preživljanje prelepe sobote v naravi, v lepo ohlajeni senci starih dreves v ljubljanskem Mostecu, za miganje in kakovostno preživljanje prostega časa s kosmatincem, drugimi člani družine in prijatelji. Čakajo vas številni popusti, nagradne igre, vašega kosmatinca pa degustacije. Za nasvet bodo na voljo veterinarji in drugi strokovnjaki, pasje kozmetičarke in frizerke, ki bodo vašemu kosmatincu pred profesionalnim fotografiranjem uredile kožušček in krempeljce. Na festivalu boste pridobili znanje, kako ljubljenčku pravilno nuditi prvo pomoč, ki mu lahko reši življenje ter spoznali številna društva in zavode, ki skrbijo za dobrobit kužkov, pa tudi tista, ki s svojimi pasjimi pomočniki lepšajo življenja ljudem.

Pestro dogajanje, veliko zabave, srečanja s prijatelji in POOOZOR!  ČISTO PRAVA PASJA TOOOORTA!

 

VSTOPNINE NI!!! Se vidimo?

Roke in šape gooor!